IN YOUR SHADOW I CAN SHINE

Novinky 2022

 

Airla In your shadow I can shine 

 Poslední zkoušky roku.Aryška si vybehala krásné 1.místo. Je moc šikovná.

Castro In your shadow I can shine 

létě nás navštívil Timeček :) https://eu.zonerama.com/Drbikuvraj/Album/8587087

Darlin In your shadow I can shine 

ta se připravuje na agility kariéru :) můžete jí sledovat zde :) https://www.youtube.com/watch?v=IQorD5hy2-c&list=LL5x61UrJLfH4swWpeMJ9rnQ

Diamond In your shadow I can shine

se zúčastnil DUOCACIB Bratilava a ve třídě štěnat získal 2x VN1 . Moc gratulujeme a děkujeme za péči.

Podzim :) 

 Naše smečka se rozrostla o dvounohého člena ,proto se veškeré naše akce smrskly na občasný trénink,častěji pohodové procházky,už jsme však zpátky :) 

Všechna štěňátka již své pánečky mají ..na přelom roku plánujeme krytí Desinky ,z jara Aryšky.V případě zájmu  mě neváhejte kontaktovat,probereme podrobnosti :) 

Štěňátka nám rostou jako z vody. Ani zbytek smečky nezahálí :) Jezdí po trénincích ,intenzivkách. Aryška byla zkusit svoje první kvalifikačky na MČR agility. Na které jsme sice nekvalifikovali,přesto jsme si ostudu neutrhly :) 

6.6.2022 Štěňátka 

 Našim štěňátkům bylo v pátek 14.dní a začínají se rozhlížet po těch nejlepších domovech. Budou vhodná na sport,výstavy,canisterapii,ale i jako plnohodnotní parťáci.Pište na e-mail drbik.ervik@seznam.cz . 

Diamond,pejsek- rezervovaný

Darling,holčička- předběžně rezervovaná

Dessie,holčička-předběžná rezervace

Dream,holčička-rezervovaná

20.5.2022 Vrh D

Nad ránem se nám narodili štěňátka. Oni i maminka jsou v pořádku.Máme jednoho ee-red pejska, jednu čb a dve ee-red fenky. Budoucí páníčky budeme pečlivě vybírat!

 

 

Přijímáme rezervace 

rozepište se o vás ,kam štěňátko půjde ,plány s ním. Nemusí to být sportovec,štěnda budou vhodná na sport,ale i jako rodinný parťák či canisterapeut. 

 

Máme nakryto!!! 

Chilli in hot summer Jeffija x Yes Im Rinngo Gasko Prim

Krytí proběhlo 14. a 15.3.2022 více info bude v podsekci vrh "D"  za měsíc se dozvíme jak to dopadlo. Veříme že dobře a za dva měsíce tu nás bude o pár kousků vic :) Pokud máte zájem o štěňátko z naší chovatelské stanice neváhejte nás kontaktovat. 

Angel in your shadow I can shine 

Další skvělé výsledky našeho odchovu  DKK A/A,DLK 0/0,OCD nepostižen

DNA CEA test normal

DNA TNS N/N test

DNA NCL N/N test

IGS N/N test

MDR1 N/N test

Sn N/N test

RS N/N test

Glaukom N/N test

DNA PROFIL

 

Pokud máte zájem o štěňátko od nás pište na email drbik.ervik@seznam.cz ..... napište více o sobě,kam pejsek půjde,zda-li plánujete výstavy,sport či jen jako rodiného parťáka

Jaro 2022

Bude u nás ve znamení štěňátek,teda doufáme :) po dlouhém rozhodování jsme se rozhodli že bude mít poslední vrh Čikinka , otec štěňátek bude Ringoušek (Yes Im Ringgo Gasko Prim) Krytí proběhne v březnu a očekáváme černé i červené kuličky ,které budou po rodičích zdravé a vhodné na sport, výstavy ale i jako aktivní společníci.

Druhý vrh bude po Airle .Předpokládáme že krytí proběhne v listopadu 2022.

 

 

Zima 2021/2022

Zimu jsme strávily tréninky v naší oblíbené Zdobínské hale. Občas jsme vyjeli na závody do Studence :)